Боядисване с латекс

Ние сме насреща да обсъдим всякакви въпроси по вашата идея, като попълните краткия въпросник или ни се обадите на посочения телефонен номер.

Боядисване с латекс, Боядисване на стени и тавани, Боядисване с латекс Цени, Боядисване на Стени с Латекс, Боядисване на Стени цени. Боядисване с латекс цени 2022 софия

Искате ли да преработите облика на дома си? Боядисването на стените е бърз и евтин начин за обновяване на стаите на вашия дом. Пазарът предлага много видове боя за стени от всякакъв състав, цвят и естетичен ефект, които също могат да играят защитна функция на стените. Търсите си добър и доказан майстор за Боядисване на стени и тавани с латекс? Обадете се ние ще ви помогнем.

Що се отнася до интериорната боя, знайте, че в повечето случаи най-използваният тип е миещи се латекси. Този тип боя всъщност дава на стените подходящата степен на дишане и има по-фино естетическо въздействие.

Боядисване: средни цени за труд

Ето таблицата на цените на квадратен метър за боядисване на стените на вашия дом.

Вид работа
Мярка
Цени
Миеща се бяла боя
кв. м.
5 лв.
Миеща се цветна боя
кв. м.
6 лв.
Акрилна боя
кв. м.
5 лв.

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, че цените може да варират в зависимост от вида на работата, която ще се извърши, качеството на неговото изпълнение и региона, в който се намирате.

Боядисване с Латекс

Боядисването не е сложен процес, но трябва да знаете как да се подготвите. Основата за боядисване не е за подценяване, защото от това зависи разходната норма и здравината. Също така е важно да няма наранявания върху стените и следи от старата засъхнала на капки боя. Подбора за латекс е много важен има различни видове покривни бой.

 

Преди да започнете?

Имайте предвид, че стените трябва да са чисти и обезпрашени за работа. Важно е и хубаво да се облепят мебели и дограма, за да не се оцветят по време на боядисването. Не потценявайте и разреждането на латекса от това зависи как боята ще бъде нанесена върху стените.

 

Как да изберете Латекс?

Ние работим с доказани и доверени доставчици на латекс. Можем да изберем според бюджета ви правилните фирми, за да осъществим проекта ви.

Ние се стараем на името си и качествената работа.

Ако имате мухъл в помещението не се притеснявайте, ние ще помогнем да го премахнем. Имайте предвид, че мухълат е гъба, която е трудна за премахване и ако се боядиса върху нея, тя няма да изчезне. 

Ако имате помещение в което е имало тютюнев дим, трябва да се внимава преди нанасане на латекс. Хубаво е да се почисти преди работа.

 

Как да боядисате старите дървени врати?

 

Как да боядисате старите дървени врати? Ето как вземете шкурка и оберете неравностите от старата боя. Ако имате наранявания по вратата не се притеснявайте можете да ги премахнете с кит за дърво. Свалете бравата на вратата. Ако имате възможност е хубаво вратата да се свали и да се фиксира от горе и от долу за да можете хубаво да я боядисате, не е проблем и докато е закачена на пантите. Внимавайте да не ги боядисате и тях, те трябва да са смазани добре. Вземете малка четка и мече с ширина 10 см. Така можете да боядисате старите си врати вкъщи.

 

Пълно оборудване

Може би току-що сте се преместили в нов дом и имате нужда от професионалисти. Ние ще носим всичко необходимо, за да си свършим работата – стълби, бормашини, кутия с инструменти. Просто трябва да имате проект или идея какво трябва да се направи!

Няма нужда от паника

Имате нестандартен проект и се чудите дали може да бъде изпълнен. Не се притеснявайте, няма невъзможни неща!

Доказани през годините

С богат опит във времето, ние знаем най-добрите и бързи начини да свършим работата, така че да останете очаровани от резултата. Можете да разчитате на нас за всякакви Довършителни ремонтни дейности

GET STARTED

0$

Благодаря ви, когато сте одобрени, ще се свържем с вас възможно най- бързо!

Присъедини се

You need to select an item to continue

Първи стъпки

The final estimated price is :


Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

Изпрати

Страшотно заплащане

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Гъвкав график

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Лесни плащания

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Изисквания

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Home help не е работодател, а просто свързва независими специалисти по обслужване с клиенти.

Home help използва бисквитки, за да оптимизира и подобри уебсайта, както и да даде възможност за наличието на определени функции. Продължавайки да използвате този уебсайт, вие приемате използването на бисквитки. Научете повече.