Как да почистите котлоните

Почистването на котлоните може да се окаже монументална задача, когато разберете, че изпеченото на пистолет и петна не може да бъде премахнато, като просто изтриете нещата.

Шансовете са, че ако плотът на печката се използва дори полуредовно, ще намерите мръсно натрупване на неприлични петна около горелките, върху капаците на горелката и около тях и двете.

Това натрупване е неизбежно, тъй като храната винаги намира своя път извън тенджери и тигани, когато има готвене на храна. Добрата новина е, че изгорялото на пистолет не трябва да остава там завинаги. С малко посветено почистване можете да помогнете на клиента да се върне към предишната си слава.

Така че без допълнително обожание, ето как да почистите плота на печката. Отделете само 15 до 30 минути или повече от времето си, за да изтъркате топката на печката и ще бъдете готови!

Стъпка по стъпка ръководство за този метод за почистване на печки

1) Съберете прости материали. Всичко, което трябва да извършите това почистване на печката, е да разполагате със сода за хляб, хартиени кърпи, четка с мек косъм, сапун за чинии и водороден прекис.

Само водороден прекис може да се окаже трудно да се намери из къщата, но евтина бутилка ще бъде налична във всяка аптека. Винаги можете да изпратите съобщение на потребителя преди вашата работа, за да проверите дали го има!

2) Свалете капаците на горелката. Свалете капаците на горелката, така че да имате достъп до уловената пуйка и петна отдолу. Възможно е и капаците на горелките да се нуждаят от почистване и ако това е така, почистете ги отделно, преди да ги поставите обратно на плота на печката.

Можете също така да ги оставите да се накиснат в топла вода, за да помогнете да се отлепи част от кашата, докато почиствате останалата част от печката.

3) Скраб със сапун и вода. Махнете колкото се може повече с традиционния метод на сапун, вода и четка. Повечето от големите парчета трябва да излязат през тази стъпка, но трябва да има повече упорити петна, които се нуждаят от допълнително почистване.

4) Създайте вашите печки за чистачка. За да почистите по-упоритите части, направете свое собствено решение за почистване. Изсипете половин чаша сода за хляб в купа и постепенно добавете водороден прекис, докато смесите двете съставки заедно. Когато сте създали леко течна паста, вашият домашен почистващ препарат за готварска печка е готов.

5) Скраб, скраб, скраб. Сега, когато имате почистващата смес, наберете хартиена кърпа или четка в сместа си и започнете да почиствате. Това незабавно трябва да работи, за да премахне дори и най-упоритите от пистолет и петна.

Ако все още имате петна, които няма да изчезнат, опитайте да излеете пастата на мястото и изчакайте 10 минути преди да почистите. Това би трябвало да разхлаби дори и най-упоритата пушка. 

Когато сте готови, печката ще изглежда блестяща, нова и чиста! 

Заключителни мисли

Сега знаете как да почистите плоча на печката по експертен начин. С тази изящна смес за почистване на горна печка, винаги можете да сте сигурни, че осигурявате извън този свят опит за своите клиенти. Макар че може да не ви се струва много, връщането вкъщи до чист плот, когато е необходимо, е толкова облекчаващо и толкова приятно.

Приятно пречистване на вашите печки и върховете на печките на други хора и благодаря, че се научихте как да почистите плота на печката.

Благодаря за четенето и щастливото почистване!

Сподели:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

GET STARTED

0$

Благодаря ви, когато сте одобрени, ще се свържем с вас възможно най- бързо!

Присъедини се

You need to select an item to continue

Първи стъпки

The final estimated price is :


Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

Изпрати

Страшотно заплащане

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Гъвкав график

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Лесни плащания

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Изисквания

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Home help не е работодател, а просто свързва независими специалисти по обслужване с клиенти.

Home help използва бисквитки, за да оптимизира и подобри уебсайта, както и да даде възможност за наличието на определени функции. Продължавайки да използвате този уебсайт, вие приемате използването на бисквитки. Научете повече.