Имате нужда от монтаж на мебели

Моля, отговорете на няколко въпроса, за да спестим време. Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо в рамките на деня.

Ние сме насреща да обсъдим всякакви въпроси по вашата идея, като попълните краткия въпросник или ни се обадите на посочения телефонен номер. Сглобяване на мебели цени, монтаж на мебели цени, монтаж на кухни. сглобяване на мебели цени, монтаж на мебели цени

Разглобяване или сглобяване на мебели?

Обикновено сглобяването се изчислява в зависимост от дължината в метри, когато става дума за фиксирани тарифи. За кухни с размери до три метра може да се очаква около 150 лева за сглобяването. За четири метра кухня вече е около 200 лева. Големите кухни с до седем метра струват около 350 лева за сглобяване. Свързването на котлона и фурната струва около 35 до 50 лева. Връзката с вода също е малко по-скъпа и може да се изчисли на 60 лева.

Разходите се увеличават, дори ако е необходимо да премахнете съществуващите мебели и да инсталирате нови. Можете да поискате оферта с цена на брой или на линеен метър за кухненски мебели, за да улесните сравнението между различните предложения. Като цяло, сглобяването на мебели като цялостни спални има разходи 2 или 3 пъти по-високи от сглобяването само на леглото.

Преди да дойдем, има значение да разгледате по-отблизо мебелите. Например, често се случва дори малките части на кухня да не са сглобени предварително. Клиентът може лесно да направи това предварително. Разопаковането на мебелите също спестява време на техниците и по този начин намалява разходите за монтаж.

Важно е веднага след инсталирането да проверите дали всичко е правилно инсталирано и дали уплътненията, затварянето на вратите, чекмеджетата и други неща работят правилно. Ако неточностите бъдат забелязани незабавно, ние можем да ги коригираме веднага, без да се налага допълнително идване.

Монтаж: средни цени за труд

Тип
Време
Цени
Стол или нощно шкафче
30 мин.
25 лв.
Бюро, шакаф за обувки
90 мин.
45 лв.
Трикрилен гардероб
3 часа
95 лв.

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, че цените могат да варират в зависимост от вида на работата, която ще бъде извършена, качеството на нейното изпълнение и региона, в който се намирате.

Пример колко би стувал монтажа?

Ако имате за сглобяване: 

-1 бр. Гардероб (трикрилен) ( 3 часа)

– 1 бр. бюро с три чекмеджета ( 1:30 мин.)

– 1 бр. нощно шкафче ( 30 мин.)

Следователно ще ни е необходимо 4 часа да ги сглобим.

Общо 140 лв. 

Пълно оборудване

Може би току-що сте се преместили в нов дом и имате нужда от професионалисти. Ние ще носим всичко необходимо, за да си свършим работата – стълби, бормашини, кутия с инструменти. Просто трябва да имате проект или идея какво трябва да се направи! 

Няма нужда от паника

Имате нестандартен проект и се чудите дали може да бъде изпълнен. Не се притеснявайте, няма невъзможни неща! Можете да разгледате и другитен и услуги тук.

Доказани през годините

С богат опит във времето, те знаят най-добрите и бързи начини да свършат работата, така че да останете очаровани от резултата.

GET STARTED

0$

Благодаря ви, когато сте одобрени, ще се свържем с вас възможно най- бързо!

Присъедини се

You need to select an item to continue

Първи стъпки

The final estimated price is :


Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

Изпрати

Страшотно заплащане

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Гъвкав график

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Лесни плащания

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Изисквания

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Home help не е работодател, а просто свързва независими специалисти по обслужване с клиенти.

Home help използва бисквитки, за да оптимизира и подобри уебсайта, както и да даде възможност за наличието на определени функции. Продължавайки да използвате този уебсайт, вие приемате използването на бисквитки. Научете повече.