Имате нужда от ограда

Моля, отговорете на няколко въпроса, за да спестим време. Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо в рамките на деня.

Ние сме насреща да обсъдим всякакви въпроси по вашата идея, като попълните краткия въпросник или ни се обадите на посочения телефонен номер.

Градинските огради могат да бъдат изработени от различни материали и размери, в зависимост от целта, за която са поставени. Като се разбира, че функцията на всяка ограда е да ограничи вашия имот, може да имате и вторични причини, които ви тласкат да инсталирате ограда във вашата градина. Например, може да искате да защитите поверителността си, като създадете ограда, която служи като визуална бариера за външния вид на вашите съседи или минувачи. В този случай бихте могли да инсталирате ограда или да изградите стена с адекватна височина, при условие че е висока по-малко от 2,2 метра, което е максималната граница, разрешена от закона. Ако вашата нужда е само да предотвратите напускането на вашето куче от градината, можете да изберете ограда от телена мрежа: ако е така, уверете се, че е поцинковано или с PVC покритие, за да предотвратите ръжда след няколко години. Цената на огради за градини от този тип е доста ниска, както и разходите за поддръжка – почти нула. Ако вместо това искате да инсталирате ограда, която добавя стойност за вашия дом, можете да изберете качествена дървена ограда, завършена по ваш вкус или за ограда от ковано желязо.

За да направите ограда със зидария, бихте могли да използвате тухли, бетонни блокове или готови модули в зидарията. Преди да изградите тези видове градински огради, добре е да говорите със съседите си: това би могло да избегне всякакви дискусии с тях, след като вече сте започнали или завършили оградата си и следователно сте изразходвали бюджета си. 

Примерни разходи за градински огради

Следващата таблица показва средните цени на най-често срещаните градински огради, включва разходите за труд.

Тип
Цени за л.м.
Тухлени огради
150 лв.
Огради с мрежа
25 лв.
Огради от ковано желязо
180- 250 лв.
Дървени огради
60- 70 лв.

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, че цените могат да варират в зависимост от вида на работата, която ще бъде извършена, качеството на нейното изпълнение и региона, в който се намирате.

Пълно оборудване

Може би току-що сте се преместили в нов дом и имате нужда от професионалисти. Те ще носят всичко необходимо, за да си свършат работата – стълби, бормашини, кутия с инструменти. Просто трябва да имате проект или идея какво трябва да се направи!

Няма нужда от паника

Имате нестандартен проект и се чудите дали може да бъде изпълнен. Не се притеснявайте, няма невъзможни неща!

Доказани през годините

С богат опит във времето, те знаят най-добрите и бързи начини да свършат работата, така че да останете очаровани от резултата.

GET STARTED

0$

Благодаря ви, когато сте одобрени, ще се свържем с вас възможно най- бързо!

Присъедини се

You need to select an item to continue

Първи стъпки

The final estimated price is :


Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

Изпрати

Страшотно заплащане

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Гъвкав график

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Лесни плащания

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Изисквания

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Home help не е работодател, а просто свързва независими специалисти по обслужване с клиенти.

Home help използва бисквитки, за да оптимизира и подобри уебсайта, както и да даде възможност за наличието на определени функции. Продължавайки да използвате този уебсайт, вие приемате използването на бисквитки. Научете повече.