Имате нужда от преместване

Моля, отговорете на няколко въпроса, за да спестим време. Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо в рамките на деня.

Ние сме насреща да обсъдим всякакви въпроси по вашата идея, като попълните краткия въпросник или ни се обадите на посочения телефонен номер.

Въпреки че може да се изкушите да съберете някои приятели и да наемете камион за самостоятелно предвижване, струва си да си спомните, че хамалите се занимават с това. Преместването на къщите или апартаментите на хората седем дни в седмицата им осигурява богат опит, който не може да се научи за една нощ. Помощниците ще знаят всичко – от най-добрия начин за опаковате на деликатни вещи до това как да запазите в движещия се микробус или камион.

Преместването в нова къща е едно от най-стресиращите преживявания в живота на някого. Добавянето и на децата в движението, може да стане още по-травматично. Когато дойде време да разопаковате и намерите счупени любими вещи в кутиите, може да е непоносимо. Резервирайте професионални опаковчици и хамали чрез Home help и можете да използвате времето си, за да се грижите за важните неща в живота. Home help дори може да ви свърже с хамали, които ще направят цялото разопаковане за вас, оставяйки ви свободен да се насладите на новия си дом.

Няма значение дали намалявате, увеличавате или дори премествате офиса. Специалистите по услугата за преместване в платформата са видели почти всеки вид движение там. Използвайки своите професионални умения, те ще знаят най-добрия начин да ви помогнат да направите преместването ви безпроблемно и гладко. Няма значение колко стълби са включени или колко голям е асансьорът, те имат силата и опита да преместят вашите вещи от А до Б, без проблеми между тях. 

Дори професионалните хамали не могат да гарантират, че времето и трафика ще бъде на ваша страна. Въпреки това ще бъдете свързани с хамали, които ще се справят с всички проблеми, които възникват по пътя. От работа под дъжда до намиране на място за паркиране на предвиждащия се камион.

Приблизителни цени за преместване

Размерът на апартамента или къщата е фактор, който трябва да се вземе предвид при изчисляването на общата цена на преместването. По-долу е дадена таблица със средни цени за преместване в дома или офиса.

Вид работа
Мярка
Цени
Помощник
час
15- 20 лв.
Превозно средство
ден
60- 90 лв.
Кашони
бр.
1- 3 лв.

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, че цените могат да варират в зависимост от вида на работата, която ще бъде извършена, качеството на нейното изпълнение и региона, в който се намирате.

Пълно оборудване

Може би току-що сте се преместили в нов дом и имате нужда от професионалисти. Те ще носят всичко необходимо, за да си свършат работата – стълби, бормашини, кутия с инструменти. Просто трябва да имате проект или идея какво трябва да се направи!

Няма нужда от паника

Имате нестандартен проект и се чудите дали може да бъде изпълнен. Не се притеснявайте, няма невъзможни неща!

Доказани през годините

С богат опит във времето, те знаят най-добрите и бързи начини да свършат работата, така че да останете очаровани от резултата.

GET STARTED

0$

Благодаря ви, когато сте одобрени, ще се свържем с вас възможно най- бързо!

Присъедини се

You need to select an item to continue

Първи стъпки

The final estimated price is :


Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

Изпрати

Страшотно заплащане

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Гъвкав график

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Лесни плащания

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Изисквания

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Home help не е работодател, а просто свързва независими специалисти по обслужване с клиенти.

Home help използва бисквитки, за да оптимизира и подобри уебсайта, както и да даде възможност за наличието на определени функции. Продължавайки да използвате този уебсайт, вие приемате използването на бисквитки. Научете повече.