Имате нужда от водопроводни услуги

Моля, отговорете на няколко въпроса, за да спестим време. Ние ще се свържем с вас възможно най-бързо в рамките на деня.

Ние сме насреща да обсъдим всякакви въпроси по вашата идея, като попълните краткия въпросник или ни се обадите на посочения телефонен номер.

Ремонт или подмяна на водопровод?

Влага или протичане на вода може да доведе до много сериозни щети по къщата: наводнения, мухъл и проблеми, свързани с повърхностите. Наличието на стандартна тръбна система не само ще осигури много предимства, но и ще помогне за предотвратяване на този тип проблеми. Причините, да се изгради правилна водопроводната система, обикновено се дължат както на необходимостта да се реши проблем, така и да се предотврати това да се повтори в бъдеще. В допълнение, по-опитен водопроводчик ще е работил както върху системи от старо, така и от ново поколение, знаейки как да се намеси на едното и другото и да овладее характеристиките на техническите информационни листове на продукти от различни марки.Опитът обаче има разходи, които се определят от времето, необходимо на професионалиста да го придобие и което се отразява на цената.

Ремонтиране на водопроводна система В тази фаза се инсталират новите тръби и се свързват с тях компоненти на системата за разпределение на водопровода. Подготвят се и връзките за всички смесителни уреди в дома и се извършва първа проверка на системата под налягане. Впоследствие продължаваме с монтажа на тръбите и елементите за изхвърляне на мръсна вода, след което затваряме всички следи по стената и преработваме подовата замазка, върху която ще бъдат положени плочките и ще се монтират санитарните елементи.

Водопровод: средни цени за труд

Количественото определяне на цената на водопроводната система не е лесно, тъй като може да варира значително в зависимост от типа на системата. Дори в случай на цялостно преобразуване, цената на ВиК е обвързана с много променливи, които влизат в ценообразуването, много от които са свързани със специфичното състояние на вашия дом. По-долу изброяваме таблица, съдържаща ориентировъчните цени по видове работи.

Вид работа
Мярка
Цени
Полагане на тръби
л. м.
5- 8 лв.
Вертикален ф 20 чиства вода
точка
60- 90 лв.
Хоризонтален ф 50 канал
л. м.
80- 120 лв.
Вертикален ф 110 канализация
етаж
100- 250 лв.
Монтаж водомер
бр.
50 лв.

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, че цените могат да варират в зависимост от вида на работата, която ще бъде извършена, качеството на нейното изпълнение и региона, в който се намирате.

Пълно оборудване

Може би току-що сте се преместили в нов дом и имате нужда от професионалисти. Те ще носят всичко необходимо, за да си свършат работата – стълби, бормашини, кутия с инструменти. Просто трябва да имате проект или идея какво трябва да се направи!

Няма нужда от паника

Имате нестандартен проект и се чудите дали може да бъде изпълнен. Не се притеснявайте, няма невъзможни неща!

Доказани през годините

С богат опит във времето, те знаят най-добрите и бързи начини да свършат работата, така че да останете очаровани от резултата.

GET STARTED

0$

Благодаря ви, когато сте одобрени, ще се свържем с вас възможно най- бързо!

Присъедини се

You need to select an item to continue

Първи стъпки

The final estimated price is :


Summary

Description Information Quantity Price
Discount :
Total :

Изпрати

Страшотно заплащане

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Гъвкав график

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Лесни плащания

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Изисквания

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Home help не е работодател, а просто свързва независими специалисти по обслужване с клиенти.

Home help използва бисквитки, за да оптимизира и подобри уебсайта, както и да даде възможност за наличието на определени функции. Продължавайки да използвате този уебсайт, вие приемате използването на бисквитки. Научете повече.